Malerfirma i Børkop med brede kompetencer

Skal du have udført professionelt malerarbejde, og leder du i den forbindelse efter et kompetent og alsidigt malerfirma i Børkop, er du kommet til det helt rette sted. Hos Pusch & Hammerum har vi i løbet af de sidste mange år løst mange forskelligartede maleropgaver for en række forskellige kunder i Børkop og omegn.

Vores kundekreds dækker først og fremmest over privatpersoner, men vi løser også mange forskelligartede opgaver for både erhverv, kommuner, industrien og boligselskaber i vores eget lokalområde. Vi har ingen stor administration, hvilket kommer dig som kunde til gode i form af fornuftige priser, høj kvalitet og en stor fleksibilitet.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Totalløsninger
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Modernisering
  • Facaderenovering
  • Opsætning af filt, væv m.m.
  • Opsætning af tapet
  • Alt malerarbejde.

Få kompetent rådgivning og sparring hos os

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge i forhold til din specifikke opgave, eller har du brug for rådgivning omkring, hvad der kan lade sig gøre? Så står vi til rådighed med kompetent rådgivning og sparring. Vi er eksperter inden for maling, og du går ikke galt i byen med os.

En af vores forcer er sparring og rådgivning i forbindelse med blandt andet farvesammensætning, kvalitet og økonomi, så er du i tvivl om, hvordan dit malerprojekt skal fremstå, skal du ikke tøve med at spørge os til råds – vi elsker at hjælpe.

Kontakt vores malerfirma i Børkop og indhent et godt tilbud

Har du brug for rådgivning eller sparring i forhold til lige netop din maleropgave, har du nogle spørgsmål, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente en pris på? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi står til rådighed med en besvarelse på alle dine spørgsmål, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde.

Du kan enten ringe til os på telefon 30 59 15 90, eller du kan skrive til vores e-mail puschoghammerum@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Kontakt os!


Referencer

“Meget dygtige malere til fornuftige priser. Klar anbefaling herfra”

THØGER NIELSEN