Farvekonsulent der rådgiver om valg af farver og materialer

Står du over for et malerprojekt, men er du i tvivl om, hvilken farve der skal på væggene? Hvis du leder efter en dygtig og kompetent farvekonsulent, der kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige farve, så er du kommet til det rette firma.

Hos Maler & Konsulent Pusch Overgaard har vi stor erfaring inden for vores fag. Vi tilbyder kompetent rådgivning omkring valg af farver og materialer til både private, erhverv og det offentlige i Børkop, Vejle, Brejning og omegn. Vi kører også gerne længere for den rigtige opgave.

Få besøg af vores farvekonsulent

Som farvekonsulent er det vores primære opgave at hjælpe vores kunder med både farve- og materialevalg. Det betyder, at vi kommer ud til din adresse for at rådgive og vejlede dig i forhold til type af maling, valg af farve og placering i rummet ud fra den nuværende eller den ønskede indretning.

Vi kan således hjælpe dig med at skabe lige præcis det udtryk og den stemning, som du kunne tænke dig i det pågældende rum.

Kontakt os i dag og hør mere om vores rådgivning

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for at høre mere om vores erfaring og kompetencer som farvekonsulent, eller hvis du kunne tænke dig at booke os til et besøg på din adresse.

Vi sætter en stor ære i altid at sikre os, at vores kunder får de rette løsninger, og derfor bruger vi også den nødvendige tid på at sikre os, at du får grundig og kompetent rådgivning, så du i sidste ende kan få det ønskede resultat.

Kontakt os!


  Udtaleser

  “Meget dygtige malere til fornuftige priser. Klar anbefaling herfra”

  THØGER NIELSEN

  “Fantastisk god service hele vejen igennem. Alt blev dækket pænt af af Heiko og Jeanette. Og, alt var ryddet pænt op, da de var færdige med at male stue, køkken, badeværelse og lofter. Alt er malet super flot”

  MARIANNE FREDERIKSEN
  Skriv en anmeldelse