Vores tilgang

Vores løsninger og services

Tapetsering, opsætning af filt og andre løsninger inden for malerfaget

​Har du brug for professionel hjælp til tapetsering, opsætning af filt eller en helt anden opgave for en maler? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Maler & konsulent Pusch Overgaard tilbyder vi totalløsninger inden for vores fag, og vi løser blandt andet mange opgaver, der involverer opsætning af tapet og filt i Børkop, Vejle og Brejning, men begrænser os ikke hertil.

For os er malerarbejdet en tillidssag. Heldigvis kan du stole på, at vi rådgiver og vejleder i forbindelse med farvesammensætninger, kvaliteter, tapettyper og lignende, og at vi skræddersyr en løsning, der bliver tilpasset dine ønsker og behov i forhold til kvalitet og økonomi.

Vores løsninger og services

​Som er alsidigt malerfirma tilbyder vi følgende løsninger og services:

  • ​Alt malerarbejde i forbindelse med ny-om og tilbygning
  • ​Facaderenovering
  • Reparation og vedligeholdelsesarbejde​
  • Modernisering​
  • ​Opsætning af væv, filt m.m.
  • ​Tapetsering

Hvad koster tapetsering?

​Vores priser på tapetopsætning afhænger blandt andet af, hvilket tapet du vælger, om du allerede har købt det ind, eller om vi skal købe det ind for dig, og hvor stort et område du skal have tapetseret. Der er for eksempel stor forskel på, om vi skal varetage tapetsering af væg i et enkelt værelse, eller om vi skal tapetsere alle væggene i boligen.

Hvad koster opsætning af filt?

​Vores priser på opsætning af filt afhænger i høj grad af, hvor mange vægge du skal have opsæt filt på. Du kan dog altid forvente at få udført arbejdet til en billig pris, samtidig med at du får et utroligt flot og holdbart resultat.

Kontakt os og hør mere om vores totalløsninger

​Hvis du drømmer om tapetserede vægge, og du samtidig gerne vil have et flot resultat uden synlige overgange mellem banerne, så kan det være en rigtig god ide at lade en professionel og erfaren maler varetage opgaven – og det finder du her hos os.

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med opsætning af tapet, filt eller væv, eller nogle af vores andre løsninger, er du velkommen til at kontakte os på (+45) 30 59 15 90.

null

Attraktive priser

null

Stor fleksibilitet

null

En skræddersyet løsning

(+45) 30 59 15 90
puschovergaard@gmail.com