Vores tilgang​

Attraktive priser 

Stor fleksibilitet 

En skræddersyet løsning

Tapetsering, opsætning af filt og andre løsninger inden for malerfaget

​Har du brug for professionel hjælp til tapetsering, opsætning af filt eller en helt anden opgave for en maler? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Maler & konsulent Pusch Overgaard tilbyder vi totalløsninger inden for vores fag, og vi løser blandt andet mange opgaver, der involverer opsætning af tapet og filt i Børkop, Vejle og Brejning, men begrænser os ikke hertil.

For os er malerarbejdet en tillidssag. Heldigvis kan du stole på, at vi rådgiver og vejleder i forbindelse med farvesammensætninger, kvaliteter, tapettyper og lignende, og at vi skræddersyr en løsning, der bliver tilpasset dine ønsker og behov i forhold til kvalitet og økonomi.

Vores løsninger og services

​Som er alsidigt malerfirma tilbyder vi følgende løsninger og services:

​Alt malerarbejde i forbindelse med ny-om og tilbygning

​Facaderenovering

Reparation og vedligeholdelsesarbejde​

Modernisering​

​Opsætning af væv, filt m.m.

​Tapetsering

Hvad koster tapetsering?

​Vores priser på tapetopsætning afhænger blandt andet af, hvilket tapet du vælger, om du allerede har købt det ind, eller om vi skal købe det ind for dig, og hvor stort et område du skal have tapetseret. Der er for eksempel stor forskel på, om vi skal varetage tapetsering af væg i et enkelt værelse, eller om vi skal tapetsere alle væggene i boligen.

Hvad koster opsætning af filt?

​Vores priser på opsætning af filt afhænger i høj grad af, hvor mange vægge du skal have opsæt filt på. Du kan dog altid forvente at få udført arbejdet til en billig pris, samtidig med at du får et utroligt flot og holdbart resultat.

Kontakt os og hør mere om vores totalløsninger

​Hvis du drømmer om tapetserede vægge, og du samtidig gerne vil have et flot resultat uden synlige overgange mellem banerne, så kan det være en rigtig god ide at lade en professionel og erfaren maler varetage opgaven – og det finder du her hos os.

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med opsætning af tapet, filt eller væv, eller nogle af vores andre løsninger, er du velkommen til at kontakte os på 30 59 15 90.

Kontakt os!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser​

“Meget dygtige malere til fornuftige priser. Klar anbefaling herfra”

Thøger Nielsen

“Fantastisk god service hele vejen igennem. Alt blev dækket pænt af af Heiko og Jeanette. Og, alt var ryddet pænt op, da de var færdige med at male stue, køkken, badeværelse og lofter. Alt er malet super flot”

MARIANNE FREDERIKSEN

“Rigtig god oplevelse med Maler & Konsulent Pusch Overgaard. Vi fik et godt tilbud på noget arbejde i vores nye hus, hvor Jeanette og Heiko skulle starte om mandagen. Efter en weekend indså vi at vi gerne ville flere ting tilføjet til aftalen. Mandag morgen ankom de, og der var ingen problemer med tilføjelserne. Alt blev klaret til til tiden og med et fremragende resultat. Kan klart anbefales.”

aNNEMETTE S.

Professionelt og grundigt arbejde af Heiko og Jeanette. De virker som et super team, som arbejder koncentreret og godt sammen. Vi fik malet både lister, karme, døre, vinduer, vægge og lofter stue og udestue. Super flot resultat, og vi er meget tilfredse med arbejdet, og prisen var rigtig fornuftig, og den holdt i henhold til overslag. Vores bedste anbefalinger til Pusch Overgaard.

OLE STOUBY

MALER & KONSULENT
PUSCH OVERGAARD APS

Adresse:

Elbækvej 42, 7080 Børkop
CVR:
37056359

KONTAKT OS

Tlf:

30 59 15 90

E-Mail:

puschovergaard@gmail.com

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 07.00-16:00
Fredag: 07.00-12:00