Vores tilgang

Attraktive priser 

Stor fleksibilitet 

En skræddersyet løsning

Malerfirma i Børkop med brede kompetencer​

​Skal du have udført professionelt malerarbejde, og leder du i den forbindelse efter et kompetent og alsidigt malerfirma i Børkop, er du kommet til det helt rette sted. Hos Maler og konsulent Pusch Overgaard har vi i løbet af de sidste mange år løst mange forskelligartede maleropgaver for en række forskellige kunder i Børkop og omegn.

Heiko Pusch har over 30 års erfaring som maler og Jeanette Overgaard har over 20 års erfaring som bl.a. farvehandler og farvekonsulent. Sammen er vi Maler & Konsulent Pusch Overgaard. Vi er et kvalitetsbevidst og professionelt malerfirma, som altid står klar til at rådgive dig, så du bedst muligt får opfyldt dine ønsker og behov. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

​Vores kundekreds dækker først og fremmest over privatpersoner, men vi løser også mange forskelligartede opgaver for både erhverv, kommuner, industrien og boligselskaber i vores eget lokalområde. Vi har ingen stor administration, hvilket kommer dig som kunde til gode i form af fornuftige priser, høj kvalitet og en stor fleksibilitet.

​Vi tilbyder blandt andet:

  • Totalløsninger
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Modernisering
  • Facaderenovering
  • Opsætning af filt, væv m.m.
  • Opsætning af tapet
  • Alt malerarbejde.

​Få kompetent rådgivning og sparring hos os

​Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge i forhold til din specifikke opgave, eller har du brug for rådgivning omkring, hvad der kan lade sig gøre? Så står vi til rådighed med kompetent rådgivning og sparring. Vi er eksperter inden for maling, og du går ikke galt i byen med os.

En af vores forcer er sparring og rådgivning i forbindelse med blandt andet farvesammensætning, kvalitet og økonomi, så er du i tvivl om, hvordan dit malerprojekt skal fremstå, skal du ikke tøve med at spørge os til råds – vi elsker at hjælpe.

​Kontakt vores malerfirma i Børkop og indhent et godt tilbud

​Har du brug for rådgivning eller sparring i forhold til lige netop din maleropgave, har du nogle spørgsmål, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente en pris på? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi står til rådighed med en besvarelse på alle dine spørgsmål, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde.

Du kan enten ringe til os på telefon 30 59 15 90, eller du kan skrive til vores e-mail puschovergaard@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Kontakt os!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser​

“Meget dygtige malere til fornuftige priser. Klar anbefaling herfra”

Thøger Nielsen

“Fantastisk god service hele vejen igennem. Alt blev dækket pænt af af Heiko og Jeanette. Og, alt var ryddet pænt op, da de var færdige med at male stue, køkken, badeværelse og lofter. Alt er malet super flot”

MARIANNE FREDERIKSEN

“Rigtig god oplevelse med Maler & Konsulent Pusch Overgaard. Vi fik et godt tilbud på noget arbejde i vores nye hus, hvor Jeanette og Heiko skulle starte om mandagen. Efter en weekend indså vi at vi gerne ville flere ting tilføjet til aftalen. Mandag morgen ankom de, og der var ingen problemer med tilføjelserne. Alt blev klaret til til tiden og med et fremragende resultat. Kan klart anbefales.”

aNNEMETTE S.

Professionelt og grundigt arbejde af Heiko og Jeanette. De virker som et super team, som arbejder koncentreret og godt sammen. Vi fik malet både lister, karme, døre, vinduer, vægge og lofter stue og udestue. Super flot resultat, og vi er meget tilfredse med arbejdet, og prisen var rigtig fornuftig, og den holdt i henhold til overslag. Vores bedste anbefalinger til Pusch Overgaard.

OLE STOUBY

MALER & KONSULENT
PUSCH OVERGAARD APS

Adresse:

Elbækvej 42, 7080 Børkop
CVR:
37056359

KONTAKT OS

Tlf:

30 59 15 90

E-Mail:

puschovergaard@gmail.com

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 07.00-16:00
Fredag: 07.00-12:00