​Vores tilgang

Attraktive priser 

Stor fleksibilitet 

En skræddersyet løsning

Farvekonsulent der rådgiver om valg af farver og materialer

​Står du over for et malerprojekt, men er du i tvivl om, hvilken farve der skal på væggene? Hvis du leder efter en dygtig og kompetent farvekonsulent, der kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige farve, så er du kommet til det rette firma.

Hos Maler & Konsulent Pusch Overgaard har vi stor erfaring inden for vores fag. Vi tilbyder kompetent rådgivning omkring valg af farver og materialer til både private, erhverv og det offentlige i Børkop, Vejle, Brejning og omegn. Vi kører også gerne længere for den rigtige opgave.

​Få besøg af vores farvekonsulent

​Som farvekonsulent er det vores primære opgave at hjælpe vores kunder med både farve- og materialevalg. Det betyder, at vi kommer ud til din adresse for at rådgive og vejlede dig i forhold til type af maling, valg af farve og placering i rummet ud fra den nuværende eller den ønskede indretning.

Vi kan således hjælpe dig med at skabe lige præcis det udtryk og den stemning, som du kunne tænke dig i det pågældende rum.

​Kontakt os i dag og hør mere om vores rådgivning

​Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for at høre mere om vores erfaring og kompetencer som farvekonsulent, eller hvis du kunne tænke dig at booke os til et besøg på din adresse.

Vi sætter en stor ære i altid at sikre os, at vores kunder får de rette løsninger, og derfor bruger vi også den nødvendige tid på at sikre os, at du får grundig og kompetent rådgivning, så du i sidste ende kan få det ønskede resultat.

Kontakt os!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser​

“Meget dygtige malere til fornuftige priser. Klar anbefaling herfra”

Thøger Nielsen

“Fantastisk god service hele vejen igennem. Alt blev dækket pænt af af Heiko og Jeanette. Og, alt var ryddet pænt op, da de var færdige med at male stue, køkken, badeværelse og lofter. Alt er malet super flot”

MARIANNE FREDERIKSEN

“Rigtig god oplevelse med Maler & Konsulent Pusch Overgaard. Vi fik et godt tilbud på noget arbejde i vores nye hus, hvor Jeanette og Heiko skulle starte om mandagen. Efter en weekend indså vi at vi gerne ville flere ting tilføjet til aftalen. Mandag morgen ankom de, og der var ingen problemer med tilføjelserne. Alt blev klaret til til tiden og med et fremragende resultat. Kan klart anbefales.”

aNNEMETTE S.

Professionelt og grundigt arbejde af Heiko og Jeanette. De virker som et super team, som arbejder koncentreret og godt sammen. Vi fik malet både lister, karme, døre, vinduer, vægge og lofter stue og udestue. Super flot resultat, og vi er meget tilfredse med arbejdet, og prisen var rigtig fornuftig, og den holdt i henhold til overslag. Vores bedste anbefalinger til Pusch Overgaard.

OLE STOUBY

MALER & KONSULENT
PUSCH OVERGAARD APS

Adresse:

Elbækvej 42, 7080 Børkop
CVR:
37056359

KONTAKT OS

Tlf:

30 59 15 90

E-Mail:

puschovergaard@gmail.com

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 07.00-16:00
Fredag: 07.00-12:00